Kontakta oss gärna för referenser

Uppdaterat 31 maj 2010

Sportsman’s Pride Super Premium

Många är de ägare av hund och katt världen över som värdesätter Sportsman’s Pride som sitt bästa foder.

En lång rad kunder i Sverige och norden för övrigt är av samma mening. Ett foder av mycket hög kvalité – troligen det bästa som finns på marknaden.

Med en sådan kvalitets stämpel från våra kunder sätter det stora krav och utmaningar för oss som importör och leverantör.

Våra kunders meningar, önskningar och behov har legat till grund när Sportsman’s Pride skulle utvecklas vidare i samarbete med licensproduktionen i Europa.

Sportsman’s Pride – med omtanke för bästa möjliga resultat

Vi satte stora krav på kvalité, krav på att bruka naturliga råvaror och ingredienser – vidare att producenten kunde uppvisa en lång erfarenhet med produktion av kvalitetsprodukter.

Dessutom önskade vi en producent med intresse och förståelse för miljövänlig produktion, de måste ha en sund ekonomi som säkrade stabilitet och dessutom måste alla godkänningskraven från myndigheter vara i ordning och på plats. Självklart är det också mycket viktigt att de själva har ett märke som de står bakom och vill försvara som en seriös aktör.

Vi önskade inte att satsa på ”en stormarknads producent” som endast satsar på att ha flest möjliga märken under sitt paraply utan ansvar för – och intresse för eget producerat märke.

Du är trygg med Sportsman’s Pride

Det är en glädje för oss att kunna informera om att vi har lyckats med våra mål – kunder till Sportsman’s Pride ska veta att de fortsatt får ett forder som troligen är det bästa du kan finna till din hund eller katt. Innan vi startade upp med full produktion utfördes det tester av alla fodertyper i vårt sortiment. Fodret blev distribuerat till en rad hund- och kattägare. En rad olika hundraser testade fodret – likaså både katt – och kattungar.

Resultatet bokfördes och utvärderades fortlöpande utifrån utarbetade kontroll scheman. Resultatet av testerna blev som förväntat – Sportsman’s Pride är vidareutvecklat till det bästa för våra kunder. Av en hel rad med fördelar vill vi framhäva suverän smak, endast naturliga råvaror, inga färgämnen, och riktig balansering och sammansättning.

Prova Sportsman’s Pride till din hund och katt – du får en lyckad upplevelse!

Kontakta oss gärna för referenser!

Vi på Sportsman’s Trading Sverige AB har ett brinnande intresse för hundar och hundsport. Det är därför naturligt att vi även samarbetar med aktiva tävlande och att vi även profilerar och marknadsför oss genom framgångsrika utövare inom olika hundsporter.

Ordermottagning

Bli Återförsäljare