VM klara Kennel ProSport väljer Sportsman’s Pride.

Uppdaterat 21 maj 2010

pro5

Ska man etablera sig i eliten måste alla pusselbitar på plats och mycket jobb och tid läggas ner. Det spelar ingen roll om man åker skidor, spelar tennis eller tävlar med sina hundar – hård träning, rätt träningsmetod, tålamod och inte minst; rätt kost. Allt måste stämma.

pro

Låt oss få presentera Anna och Göran på kennel ProSport i Karlstad som genom sin uppfödning och sitt tävlande med rasen Malinois har haft stora framgångar och nu siktar ännu högre; vecka 20 är det rasens VM som arrangeras och Anna är uttagen att representera Sverige i IPO.

pro3Vill du veta mer om rasen, IPO sporten eller Kennel ProSport rekommenderar vi ett besök på deras hemsida men akta dig; det är valpar på gång hos Anna och Göran och vem kan väl motstå en sådan? Kanske just du blir ägare till en ProSportvalp – en valp som självklart fått den bästa start på livet med Sportsman’s Pride i matskålen.

www.kennelprosport.se

pro2

 Anna och Göran berättar:

Vi på Kennel Prosport, Anna Möllerberg och Göran Bergström har sedan 1996 ägnat oss åt brukshundar. Från allra första början
var det Schäfer som vi intresserade oss för. 2001 införskaffade vi vår första belgiska vallhund – Malinois. Detta är en hundras som kan placera sig i topp i alla hundsporter, agera tjänstehund och samtidigt vara en familjemedlem. Sedan 2007 fött upp Malinois till bruks och tjänst. Vi bor utanför Karlstad och tränar och tävlar huvudsakligen IPO. IPO är den internationella formen för skyddshundsport. Vi vill ge våra hundar det mest prisvärda fodret på marknaden och har därför valt Sportsman’s Pride, då det bla har ett högt energiinnehåll för hårt arbetande hundar, är vetefritt samt innehåller glucosamin. Under 2009 och 2010 har vi nått fina framgångar med både uppfödning och tävling på bla. Belgar-SM, IPO-SM samt Belgar VM. När man tränar & tävlar kontinuerligt & på hög nivå är det viktigt att ha valt ett foder som fungerar under lång tid. Har man flera hundar så ökar dessutom betydelsen av att fodret är prisvärt. Vi rekommenderar Sportsman’s Pride till alla som tränar och tävlar sina hundar i bruksarbete, eller som använder sina hundar i tjänst.

Mvh/ Anna & Göran

pro4pro1

Ordermottagning

Bli Återförsäljare