Viktig information!

Uppdaterat 19 april 2013

”Igår varslade Transport om omfattande stridsåtgärder sedan avtalsförhandlingarna med Biltrafikens Arbetsgivareförbund avseende transportavtalet strandat. Varslet träder i kraft den 24 april och innebär i praktiken att Transport stoppar den viktiga fjärrtrafiken och distributionen i Sverige. Det kommer att innebära mycket omfattande störningar i hela samhället. Industrin och detaljhandeln, men även viktiga samhällsfunktioner som sjukhus och apotek kommer att drabbas hårt. Konsekvenser av varslet väntas redan på fredag, när nästa veckas transporter planeras.”

Detta innebär att det kommer att bli svårigheter med frakter och ni som känner att ni börjar få dåligt med foder bör tänka på att beställa så att vi kan skicka det till er på måndag 22/4, innan detta bryter ut så ni har chans att hinna få hem det!

Man vet ju aldrig hur länge detta kan hålla på och hur frakterna kommer att fungera eller inte fungera framöver. Vi får utgå från det värsta och det är att frakterna inte kommer att fungera alls….

 

Hälsningar

Sportsman’s Trading Sverige AB

Ordermottagning

Bli Återförsäljare