Sportsman’s Pride sponsrar Amundsen Race för draghundar.

Uppdaterat 8 mars 2010

Från 19. till 21 mars körs Amundsen Race från Östersund till Röros i Norge. Detta lopp har vid sidan om internationellt deltagande även status som SM i långdistans för draghundar.

Vi på Sportsman’s Trading Sverige AB samarbetar naturligtvis med våra norska kollegor på Porthos Trading AS om att sponsra denna tävling.

”Best Dog Care” – det pris som tilldelas den åkare som enligt tävlingens veterinärteam sköter sina hundar bäst – anses av många att vara kanske det mest åtråvärda priset och vad vore då mer naturligt än att Sportsman’s Pride står som sponsor av detta?

Priset kommer att delas ut under banketten efter racet av Team Sportsman’s Prides egen Per Mjærum som även själv kommer att köra dom över 400 kilometrarna med sina hundar.

Vi som står bakom Sportsman’s Pride i såväl Norge som Sverige är alla aktiva hundmänniskor med ett brinnande intresse för olika sorters hundsport. Vi vet vad som krävs för att få sin hund eller sina hundar att prestera. Vi vet att inte ens världens bästa hund är oslagbar om den får ett dåligt foder och som vi brukar säga; ”Formel 1 teamen tankar inte diesel”.

Just därför är vårt engagemang stort när det rör sig om sporter där hundarnas fysiska styrka, snabbhet och uthållighet sätts på prov och därför syns vi och våra kunder ofta på draghundstävlingar, greyhoundarenor mm.

Vi och våra kunder vet att det finns ”högoktan” för vinnarhundar i våra säckar!

Vi uppmanar alla våra kunder – draghundsentusiaster eller inte – att besöka Amundsen Race hemsida och bekanta sig närmare med denna fascinerande sport och dessa hundsportens maratonlöpare.

www.amundsenrace.com

Naturligtvis återkommer vi med resultat och referat. 

Ordermottagning

Bli Återförsäljare