Nyhetsbrev

Uppdaterat 3 oktober 2011

BÄSTA ÅTERFÖRSÄLJARE OCH KUNDER.

Vi på Sportsman’s Trading Sverige AB är stolta och nöjda över den mycket positiva utveckling som vårt foder har haft på den Svenska marknaden, efter att vi tog över importen för snart två år sen.

Vi slår försäljningsrekord varje månad, något vi inte skulle kunnat göra utan ett förstaklassigt foder, duktiga återförsäljare och medvetna kunder.

 

Inom kort kommer vi att presentera flera nyheter. Vi är övertygade om att dessa kommer att lyfta vårt foder ytterligare.

 

Det mest iögonfallande kommer att vara att vi byter ut emballaget, de nya säckarna kommer att ha en ny finish och design. Som många säkert känner till har vi efter det att produktionen flyttades från USA till Europa (för drygt två år sedan) använt amerikanska säckar av den ”gamla” designen. Dessa kommer utgå och ersättas av nya där vi behåller färgerna men re-designar det övriga.

 

En annan nyhet är att vi kommer att introducera ett senior/light foder, det är en produkt som har efterfrågats men som vi tyvärr inte har haft i vårat sortiment tidigare. Vi ser fram emot att kunna erbjuda detta.

 

En tredje sak är att vi ska delta på ZOORF EXPO 2011, branschmässan som är en mötesplats och ett kontaktforum där importörer och återförsäljare knyter kontakter.

 

Vi har i dag många duktiga återförsäljare ute i landet men det finns fortfarande utrymme för många fler innan vi är nöjda och kan säga att vi har ett rikstäckande återförsäljarnät.

 

Vi hoppas att ni alla följer vår hemsida – www.sportsmans-pride.se .

På vår hemsida lägger vi löpande ut nyheter om produkter, återförsäljare, aktuella kampanjer och erbjudanden med mera.

 

Vi ser fram emot ett mycket bra samarbete med nya återförsäljare, nuvarande återförsäljare och våra goda kunder.

 

Kom ihåg; vi är aldrig längre bort än ett telefonsamtal eller ett mail.

 

Hög kvalitet till rätt pris och där god och personlig service är självklarheter för oss.

 

Med vänlig hälsning

Sportsman’s Trading Sverige AB

___________________________________________________

 

Sportsman’s Trading Sverige AB

Vässje 11, 457 61 Hällevadsholm Tel.: 0722-221257, e-post : thina@sportsmans-pride.se

www.sportsmans-pride.se

sportsmans-logo

Ordermottagning

Bli Återförsäljare