Ny Återförsäljare – Österfärnebo

Uppdaterat 14 mars 2012

emblem

LarssonsJaktHB är ett familjeföretag som består av oss, Robert & Susanne Larsson.

Vi har båda jägarexamen och ett stort natur/djur intresse. Robert är utbildad båtbyggare och  snickare och har i många år arbetat med detta inkl att han har arbetat som säljare på byggvaruhandel för att till slut hamna på Sandvik AB som de flesta i närområdet.

Sussi är vårdutbildad och har till största delen arbetat inom olika kategorier av vård och omsorg. Hon har även nu gått en Viltundersöknings utbildning, går för närvarande en kurs inom eftersök (L.A.S.A) samt en kurs i styckning.

Vi flyttade i september -11 till Österfärnebo från Järbo, dels då vi ville ha mer utrymme för företagen, hundarna och våra tre söner och dels då Robert härstammar ifrån Österfärnebo och vi alltid har tyckt om byn väldigt mycket! Vi trivs mycket bra och gillar extrautrymmet som kommer med en lada!

vy-bortom-ladan-120204

Varför då en jaktbutik? Jo det kommer sig av att vi själva tycker att vi inte kan hitta alla de saker inom ämnet som vi vill ha på ett och samma ställe. Vi tycker det är bökigt att behöva beställa från olika ställen. Dessutom så vill vi veta att det är bra kvalitet på de varor som vi själva köper och det gör då också att vi kan stå med rak rygg och vara stolta över det vi säljer!

Robert ansvarar för de ”hårda” bitarna i företaget, dvs vapen och jakttillbehör. Och Sussi sköter saker kring hundfoder, hundtillbehör osv. Så vill du att vi tar hem ex. rengöringskit för ditt vapen så kontaktar du i första hand Robert men om du vill beställa hundmat så kontaktar du Sussi. Eller så kontaktar du vilken som så löser vi det internt :).

Kom in vare sig du är jägare eller icke jägare så kan du lugnt komma in i butiken och köpa dig din hundmat!

LJHB byggs upp sakta mot en fullvärdig jakt/hund (o lite katt) butik.

Idag har vi kontakt med grossister inom de flesta områden vad gäller jakt, vapen, arbetande hundar, foder, kläder etc.

Ha nu en underbar dag!!!!!! // Robert & Sussi

Ordermottagning

Bli Återförsäljare