MyDOG Mässan i Göteborg 7-10 januari 2010

Uppdaterat 12 januari 2010

Tack för festen, kära kunder!

Det var inte utan fjärilar i magen vi öppnade vår monter på MY DOG i Göteborg en mycket kall 7:e januari.

Att vi hade ett toppenfoder att presentera visste vi ju och att mässan skulle komma att besökas av tusentals hundägare gjorde att vår optimism var stor men att responsen skulle vara så fantastisk hade vi inte ens vågat drömma om.

Sportsman’s Pride har ju nu tyvärr varit utan svensk importör under några månader och rykten har tydligen florerat att det inte skulle komma tillbaka på den svenska marknaden.
Hur tidigare Sportsman’s Pride kunder uttryckte sin glädje över att vi nu fanns tillbaka var överväldigande och överträffade alla våra förväntningar.

Vi trodde att vi med personal på fyra – fem personer i vår monter skulle vara väl rustade att ta hand om alla besökande som ville prata kvalitetsfoder med oss men även med denna bemanning visade det sig bli köer av kunder som ville veta mera, plocka med sig lite foderprov och få veta vart man skulle vända sig för att köpa Sportsman’s Pride – OTROLIGT OCH MYCKET GLÄDJANDE!


Nu i tiden efter mässan arbetar vi stenhårt på att återuppbygga återförsäljarnätet och hoppas alla ska kunna hitta vårt foder hos sin lokala foderleverantör så snart som möjligt.
Vi kommer att presentera en lista över återförsäljare på vår hemsida så att alla nya och gamla kunder ska hitta sin lokala leverantör.
Om du inte hittar Sportsman’s Pride hos din lokala foderleverantör är du välkommen att höra av dig via mail eller telefon.

Som grädde på moset plockade vår företagsmaskot – Blue Merle collien Gandalf – hem ett HP och blev tvåa i sin klass i tuff konkurrens.

Låt oss få tacka alla Er som besökte oss under mässan för bemötandet och för hur ni välkomnade Sportsman’s Pride tillbaka på marknaden – ni bidrog till at MY DOG 2010 för oss blev en fest vi sent kommer att glömma!

Ordermottagning

Bli Återförsäljare