Kennel Scuba´s suveräna resultat

Uppdaterat 12 november 2010

sc

Lite resultat från Scuba´s kennel hittills under hösten:

Sista helgen i september gjorde vår TERRA (Scuba´s Kiss The Boys Goodbye) konstycket att erövra två förstapriser i öppenklass fältprov. I och med detta, erhöll hon även titeln Svensk Utställningschampion – SE UCH. Vi är jättestolta över det!

2010-10-16–17, SWeiKs Klubbmästerskap och Weimaranermästare, Gotland:
Arton hundar till start på odelat prov – fyra hundar till pris. Två av dessa gick till förstapris, och det i elitklass! Vilka dessa två är? CARMA och TERRA !!!
CARMA (SE V-03 SE UCH SE JCH SE VCH Scuba´s Gold Strike) lyckades även att bli klubbmästare i fält, det är tredje gången hon föräras med den titeln. Och, som om inte det var nog, blir hon även Weimaranermästare 2010! Wow! Vi är oerhört stolta! CARMA visar att gammal kan, hon är still going strong, 8½ år gammal. Domarens lovord vid middagen är ord som vi suger länge på: ”hon ligger flera klasser över alla andra…”

2010-11-04: Fältprov i Enköping. Domare: Gunnar Ericsson.
Sju hundar till start – alla gick till pris! SPIKE (J Scuba´s Langs Supreme) fick betyg 7 på fält och 10 på apport. Tyvärr räckte det inte till ett förstapris med eftersöksgrenarna, men ett hedersamt andrapris är inte fy skam. SPIKE är vår 27:e jaktprovsmeriterade avkomma, härligt! OCH! TERRA! Idag fick hon sitt andra förstapris i elit och kan härmed titulera sig Svensk Jaktprovschampion – SE JCH!

TERRA (SE UCH SE JCH Scuba´s Kiss The Boys Goodbye) är nu Sveriges yngsta weimaraner genom tiderna som blivit jaktprovschampion, endast två år och nästan fyra månader gammal! Hon har ett gott arv, mamma CARMA (SE V-03 SE UCH SE JCH SE VCH Scuba´s Gold Strike) blev SE JCH när hon var 3,5 år, mormor BABBEN (SE UCH SE JCH Scuba´s Barfüssige Barbara) var 5,5 år precis som mormors mor ASTI (LP I SE UCH SE JCH DK UCH INTUCH Disodil´s Metall Jacket). Det känns otroligt bra när man vet att det man satsat på slagit rätt! Vi är unika med vår tiklinje, där vi har fyra av oss ägda, varav tre egenuppfödda dubbelchampions (SE UCH och SE JCH). Det är inte många som kan toppa det, i synnerhet inte i Skandinavien, om någon ens kan det…

Inte att förglömma; Naturligtvis har vi också haft förmånen att använda några fantastiska hanhundar till våra tikar som även de självklart har tillfört sitt. Det tackar vi särskilt för!

Vi på Sportsman´s Pride säger Grattis och önskar Lycka till framöver!

scubas

Weimaraners by hunters – for hunters

Ordermottagning

Bli Återförsäljare