Full aktivitet

Uppdaterat 11 maj 2010

Nu i veckan är det full aktivitet för Sportsmans Pride. Vi kommer att befinna oss i Stockholm hela veckan och delta i flera aktiviteter.

På Torsdag kommer vi att vara på plats på Prova-på rundbane racing i Stockholm, där kommer vi att finnas under större delen av dagen och självklart har vi provpåsar med oss och svarar på frågor.

På Lördagen kommer vi att befinna oss i Åkerberga utanför Stockholm för att vara på plats och dessutom sponsra 2010 års Basenjiderby och 2010 års Dvärgpinscher derby. Detta tror vi kommer bli en upplevelse för alla och självklart är alla som vill välkomna att komma för att titta och hälsa på alla hundarna. Som vanligt befinner vi oss på plats och svarar på frågor som ni har. Här kommer  ”Trasan” våran sponsrade Basenji att delta.

På Söndagen kommer vi att ha monter på Åkers Kanal Greyhound Park, där dom har sin inoffciella utställning. Detta är ju också en aktivitet som vi är sponsorer för och vi hoppas att detta ska bli en minnesvärd dag för alla inblandade. Kom och besök våran monter, ta med en provpåse och få svar på dina frågor eller kanske är ni redan lika övertygad som många andra och vill prova en större förpackning? Dessa kommer självklart att finnas till försäljning på plats.

Behöver ni komma i kontakt med oss under veckan så finner ni mailadress och telefonnummer på hemsidan.

Välkomna att besöka oss på något av ovanstående evenmang!

Ordermottagning

Bli Återförsäljare