Fjällveterinären – ny Sportsman’s Pride återförsäljare i Strömsund

Uppdaterat 11 maj 2010

logga2

Vi bygger hela tiden ut vårt nät av återförsäljare och kan nu presentera Fjällveterinären i Strömsund som ny samarbetspartner och återförsäljare.

 Veterinär Anna Waldensten förklarar valet av Sportsman’ Pride såhär;

 Vi satsar på Friskvård

Vi på Fjällveterinären arbetar för ett friskt och aktivt djurliv och satsar därför på förebyggande friskvård. Därför erbjuder vi föreläsningar mellan kl. 18-19 varannan onsdag med friskvårdstema bl.a. foder/näringslära, massage/stretching och akutsjukvård. Alla två- och fyrbenta är varmt välkomna.

 Ett bra foder är också grunden till en god djurhälsa! Vi utökar därför vårt fodersortiment med ytterligare ett kvalitetsfoder till mycket bra pris.

Sportsman’s Pride används i stor utsträckning till presterande hundar.

Fodret rekommenderas av många uppfödare och veterinärer och innehåller både fettsyror och glukosaminer som är viktig för djurets hud och leder.

 

Nu är inte Anna och hennes kollegor enbart veterinärer och djurskötare utan även mycket aktiva hundmänniskor på sin lediga tid.

Medan veterinärassistenterna Gunilla och Pernilla har en stor passion för draghundsporten är det för kollegan Emilie utställningar som gäller.

Chefen själv, Anna tycks vara en ”allätare” på hundfronten och har retriever, pointer, corgi och stövare.

Vi ser fram emot att samarbeta med Fjällveterinären och hoppas även att vi framöver i samarbete med dessa ska kunna ge ännu bättre råd och information omkring foder till just din hund eller katt.

www.fjallveterinaren.se

Tel. 0670-10909

 

Ordermottagning

Bli Återförsäljare